Creative Navy er et designbureau for digitale produkter

Vi fokuserer på at levere brugeroplevelsesdesign af høj kvalitet

Tre UX- og UI-designere sidder ved bordet på designbureauets kontor i Danmark

Vores rejse startede for et årti siden. Vi har drømt og arbejdet side om side med mennesker, der er drevet af ekspertise.

Rum, hvor designere af brugergrænseflader skaber digitale produktdesigns

Fokusområde

Som pragmatikere er vi hurtige til at opdage muligheder for at forbedre folks oplevelser. Det handler lige så meget om de små detaljer i et designsystem, som det handler om at bidrage til udviklingen af designfeltet.

Ingen præstation er permanent - alt er blot en gentagelse. Ved at være opmærksomme på hvert skridt klatrer vi op ad fremskridtets skråning.

Stræben efter konstant forbedring bliver til virkelighed gennem en rig værktøjskasse af designteknikker, som vi har brugt til mobilapps, webplatforme og indlejrede systemer.

Illustration af kort, der viser fokus i interfacedesignprocessen

Discipliner

  • Produktstrategi

  • Brugerundersøgelse

  • UX Design

  • UI Design

  • Prototyping og brugertest

  • Usability Audit

  • Webudvikling

01 /05
arrow left
arrow right

Vores daglige øvelse i digital mindfulness

På højdepunktet af teknologisk entusiasme får vi mulighed for at ignorere det irrelevante. Vi værdsætter anvendelighed, æstetik og fantasi. Vores opmærksomhed er koncentreret om, hvordan teknologi kan gøre den menneskelige oplevelse mere meningsfuld.

Vi praktiserer denne kontinuerlige meditation som en del af et større fællesskab af tænkere og udøvere, der sætter sig højere mål, og som er begejstrede for det enorme potentiale, der ligger i innovation.

Logo for udbyderkatalog, hvor Creative Navy er et topratet UX-designbureaufive stars rating5 ud af 5, baseret på 26 anmeldelserTop 10 danske UX/UI-bureauer
Logo for uafhængige anmeldelser, hvor Creative Navy er toprangeretfive stars rating5 ud af 5, baseret på 40 anmeldelserTop 5 globale UX UI-bureauer (2017-2024)Gold Verified
Logo for anmeldelseswebsted, hvor Creative Navy UX Agency er verificeretfive stars rating5 ud af 5, baseret på 21 anmeldelser
Logo for forening for UX-designUser Experience Professionals AssociationFuldgyldige medlemmer og mentorer
En træfigur på et skrivebord

Priser og anerkendelse

Udvalgt i

Keynotes

Din guide til digital ekspertise

Creative Navy er et af de bedste UX/UI-designbureauer i Danmark. Vi designer mobiloplevelser, grafiske bruger- og webgrænseflader til indlejrede enheder.

© Creative Navy LTD 2024

Excellence UI design illustration